گرفتگی فاضلاب ظرفشویی و چاهک حمام یک مشکل نگران کننده است که ممکن است در هر خانه ای اتفاق بیافتد. این مشکل زمانیکه سرویس بهداشتی نیز به کلی مسدود شود، بزرگ تر و نگران کننده تر میشود. اما این گرفتگی چیست و چه زمانی اتفاق می افتد.

گاهی پیش می‌آید که انواع مختلفی از مواد نظیر مو، مواد پلاستیکی و . در مسیر لوله ‌ها گیر میکنند و باعث ایجاد لایه‌ ای مقاوم در مقابل آب می‌شوند. این لایه ضد آب، سراسر پیکره کانال فاضلاب را می پوشاند و از نفوذ آب در چاه جلوگیری میکند و در نتیجه باعث زود سر ریز شدن چاه می‌شود. این اتفاق ناخوشایند، گرفتگی چاه فاضلاب نامیده میشود. حالا تصور کنید که با باز کردن شیر آب منزل، فاضلاب تخلیه نمی شود و آب پایین نمی رود. در این حالت باید چه کار کنید؟

در این مطلب راهکارهایی برای جلوگیری از گرفتگی لوله و چاه فاضلاب و روش های باز کردن آن را به شما آموزش میدهیم. علاوه بر این، در صورتیکه مشکل شما شدید بود و با راه حل های گفته شده در زیر برطرف نشد، میتوانید در خدمات فنی تهران از خدمات لوله بازکنی ارزان و فوری به صورت شبانه روزی استفاده کنید.

چگونه از گرفتن لوله‌ ها و چاه فاضلاب جلوگیری کنیم؟

همانطور که می دانید ورود هر گونه شی خارجی می‌تواند مسیر لوله‌های فاضلاب را مسدود کند. بنابراین تا جایی که ممکن است، مراقب مسیرهای خروجی آب باشید تا مواد اضافی وارد آن نشود. باز کردن لوله های فاضلاب خیلی سخت تر از جلوگیری از مسدود شدن لوله ها است. پس به جای اینکه با سهل انگاری موجب مسدود شدن لوله های فاضلاب شوید، با روش های پیشگیری جلوی بروز مشکل را بگیرید.

باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه

اگر تا همین چند وقت پیش مشکلی با سینک ظرفشویی نداشتید، پس گرفتگی مربوط به قسمت گلویی سینک ظرفشویی است. لوله‌ های فاضلاب ظرفشویی به دلیل چربی و ذرات مواد غذایی که از راه سینک وارد لوله فاضلاب می‌شوند، امکان گرفتگی دارند. قرار دادن توری روی سوراخ سینک، مانع از ورود مواد ریز به داخل سیفون ظرفشویی می‌شود. گاهی هم با باز کردن سیفون زیر سینک ظرفشویی و تمیز کردن آن مشکل شما برطرف می‌شود. قسمت زیر سینک که در کابینت پایین قرار دارد را باز کنید تا مشکل برطرف شود. در گرفتگی های سطحی می توانید با یک تلمبه کوچک، فاضلاب آشپزخانه را باز کنید.

قبل از اینکه لوله ها به طور کامل مسدود شوند، لازم است تا اقدامی انجام دهید. اول با تلمبه دستی کوچک، فاضلاب سینک را پمپ کنید در صورتی که هنوز گرفتگی وجود داشت، باید گلویی را کامل باز کنید.

باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب با محلول های خانگی

اگر مشکل گرفتگی لوله ‌ها خفیف باشد، می‌توانید با برخی محلول‌های خانگی آن را رفع کنید، اما گاهی گرفتگی حادتر از آن است که شما بخواهید آستین بالا زده و این کار را خودتان انجام دهید، در این صورت پیشنهاد میکنیم که حتما از شرکت‌های خدماتی معتبر برای باز کردن لوله های فاضلاب کمک بگیرید.

آموزش ساخت محلول خانگی لوله بازکن

در بعضی موارد که گرفتگی لوله‌ها کم است، شما می‌توانید خودتان آن را برطرف کنید. برای پیدا کردن مواد مورد نیاز جهت ساختن یک محلول خانگی که بتوانید برای باز کردن لوله‌ها از آن استفاده کنید، کافی است تنها به گنجه آشپزخانه خود رجوع کنید. این کار باعث می‌شود بدون استفاده از مواد شیمیایی خطرناک که برای خودتان و لوله‌ ها مضر است، گرفتگی را برطرف کنید. در اینجا چند لوله بازکن خانگی را معرفی می کنیم که خیلی ها از آن استفاده کرده اند. نتیجه کار با این لوله بازکن ها همیشه موفقیت آمیز نیست و بستگی به میزان گرفتگی لوله ها دارد، ولی بد نیست حداقل یکبار این روش را هم امتحان کنید.

محلول خانگی جوش شیرین و سرکه

مواد لازم: جوش شیرین، سرکه، دستمالی که به اندازه کافی بزرگ باشد و بتواند سوراخ فاضلاب را پوشش دهد و یک کتری پر از آب جوش

در مرحله اول نصف بسته جوش شیرین را در سینک خالی کنید. آن را مستقیم بدون مخلوط کردن با چیزی و به صورت خشک در سینک خالی کنید. بعد از ریختن جوش شیرین، نصف فنجان سرکه را داخل راه فاضلاب خالی کنید. حالا وقت آن رسیده که سریع با دستمال راه فاضلاب را ببندید، سعی کنید خیلی دقیق راه خروجی را ببندید تا هیچ چیز نتواند خارج شود، چرا که در اثر واکنش بین این دو ماده، یک فوران کوچک به سمت بالا رخ میدهد و شما باید مانع خروج مواد آن شوید. به مدت ۳۰ دقیقه باید این ترکیب در لوله بماند. کتری آب جوش را آماده کرده و بعد از ۳۰ دقیقه، آب جوش را به آرامی در لوله‌ خالی کنید. کار شما تمام شد. گاهی اوقات شاید لازم باشد این کار بیش از یک ‌بار انجام دهید، اما معمولاً همان یک ‌دفعه کافی است و لوله را باز میکند.

محلول خانگی با جوهر نمک

اگر با جوش شیرین، سرکه، نمک و اینگونه مواد بی ضرر لوله های فاضلاب باز نشد، باید به سراغ جوهر نمک بروید. کار با جوهر نمک به سادگی و راحتی جوش شیرین نیست. برای کار با جوهر نمک حتما از دستکش و محافظ چشم استفاده کنید. بخارات حاصل از این ماده خیلی آسیب رسان است. معمولا جوهر نمک با آب مخلوط می شود و به تنهایی برای باز کردن لوله های فاضلاب استفاده نمی شود. بعد از اینکه با احتیاط جوهر نمک را وارد سوراخ سینک ظرفشویی کردید، حتما ۲۰ دقیقه بعد با فشار آب داغ لوله ها را تمیز کنید. باقی ماندن جوهر نمک در لوله ها صحیح نیست و منجر به آسیب رساندن به لوله ها می شود. اگر خانه قدیمی است و لوله های فاضلاب امکان فرسودگی دارند اصلا این راه را امتحان نکنید.

باز کردن گرفتگی های شدید لوله های فاضلاب

اما گاهی شدت گرفتگی بیشتر از این حرف ‌هاست که با یک محلول خانگی برطرف شود. در این مواقع شما ناچارید از یک مجموعه خدماتی و نیروهای متخصص کمک بگیرید. چرا که تخلیه چاه و رفع گرفتگی چاه و لوله‌های فاضلاب، باید با بررسی کامل صورت گیرد تا کمترین آسیب را به سیستم لوله ‌های فاضلاب وارد کند. این کار باید توسط لوله بازکن و توسط ابزارهای خاصی انجام می‌گیرد.

باز کردن لوله فاضلاب توسط متخصصان لوله ‌بازکنی

رفع گرفتگی لوله های فاضلاب به صورت حرفه ای و توسط تکنیسین های آموزش دیده انجام می شود. وقتی با محلول های خانگی و لوله بازکن های بازاری، هنوز لوله های فاضلاب مسدود هستند، به احتمال زیاد مشکل خیلی جدی تر است. گاهی پر شدن چاه فاضلاب این مشکل را ایجاد کرده است. به هر حال برای حل ریشه ای مشکل گرفتگی لوله ها ناچارید با یک متخصص تماس بگیرید. به طور معمول یکی از روش‌های زیر برای رفع گرفتگی و باز کردن لوله های فاضلاب و چاه فاضلاب در شرکت های خدمات لوله بازکنی انجام می شود:

باز کردن لوله فاضلاب با استفاده از پمپ

در این روش پمپ با فشار آب، مواد را به جلو حرکت داده و باعث باز شدن مسیر گرفتگی می‌شود. این شیوه بدون کنده کاری و تخریب است. البته استفاده از پمپ به تشخیص لوله بازکن ارتباط دارد. لوله بازکن حرفه ای با دیدن وضعیت و میزان گرفتگی لوله ها بهترین راهکار برای رفع گرفتگی لوله های فاضلاب را پیشنهاد می دهد. این شیوه برای گرفتگی های شدید اصلا کاربردی ندارد.

باز کردن لوله فاضلاب با دستگاه تراکم هوا

گرفتگی های شدید با پمپ ‌زنی باز نمی‌شوند، در این موارد از دستگاهی با عنوان دستگاه تراکم هوا استفاده می‌شود که با جمع کردن هوا در مخزن و فشار ناگهانی هوا به لوله فاضلاب، آن را باز می ‌کند. دستگاه تراکم هوا و شیوه استفاده از آن طوری است که به لوله ها آسیبی وارد نمیکند. اگر لوله ها نشتی دارند یا دچار پوسیدگی شده اند نمی توانید از این شیوه استفاده کنید. در این مورد نظر لوله بازکن همیشه بهترین پیشنهاد است.

باز کردن لوله فاضلاب با فنر

لوله بازکنی با فنر به عنوان رایج‌ ترین روش به کار می‌رود. در مواردی که جسم بزرگ‌ تری مسیر لوله‌های فاضلاب را مسدود کرده باشد، فنر لوله بازکنی موثرتر از موارد دیگر است. فنر مخصوص باز کردن لوله های فاضلاب یک وسیله ساده است که به تنهایی و یا به کمک یک موتور دیگر کار می کند. این فنر از جنس فولاد بوده و توان باز کردن لوله های فاضلاب را دارد. حتی در صورت گیر کردن جسم خارجی در لوله های فاضلاب نیز امکان استفاده از فنر لوله بازکنی برای بیرون آوردن جسم خارجی وجود دارد.

باز کردن لوله فاضلاب با تخلیه چاه

لوله بازکنی و تخلیه چاه هر دو برای رفع گرفتگی لوله ها استفاده می شود. در بسیاری از موارد مشکل از گرفتگی لوله ها نیستف بلکه چاه به طور کامل پر شده است. اگر بوی ناخوشایند فاضلاب در خانه می پیچد این موضوع را جدی بگرید. این بو می تواند هشداری از پر شدن چاه فاضلاب باشد. لوله بازکن با باز کردن سر چاه اصلی ساختمان، اقدام به تخلیه چاه می کند. پر شدن چاه فاضلاب مشکل همه واحدهای آپارتمان است. بنابراین اگر تنها یک واحد مشکل داشته باشد به احتمال زیاد مربوط به گرفتگی لوله های فاضلاب همان واحد است. وقتی بوی بد در همه واحدها وجود داشته باشد به طور حتم چاه فاضلاب پر شده و به زودی مشکلات جدی تری هم به وجود می آید.

سخن آخر

اگر گرفتگی لوله‌ها با روش‌های مرسوم خانگی برطرف نشد، نگران نباشید! شرکت های لوله بازکنی و تخلیه چاه زیادی وجود دارند که شما میتوانید از خدمات آنها استفاده کنید. در اینجا دو شعبه معتبر لوله بازکنی تهران را به شما معرفی میکنیم تا بتوانید در صورت نیاز از خدمات آنها استفاده کنید. لوله بازکنی افسریه - لوله بازکنی بلوار فردوس

 


بهداشت خانه و ساختمان لوله ,فاضلاب ,گرفتگی ,استفاده ,مشکل ,مواد ,گرفتگی لوله ,کردن لوله ,لوله بازکنی ,لوله فاضلاب ,لوله بازکن ,مسیر لوله‌های فاضلاب منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

رز مووی فرا دانشجو شماره خاله مبانی نظری shahab music چیت گیم دانلود فیلم و آهنگ